Salát z krevet s cukrovými lusky

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 50 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 200 g Hrášek
  • 400 g Krevety tygří - loupané
  • 20 g Cukr krupice
  • 100 g Nudle rýžové
  • 20 g Oříšky piniové
  • 50 ml Ocet rýžový
  • 50 ml Omáčka sójová
  • 1 ks Koriandr čerstvý
  • 1 ks Limetka
  • 1 ks Citrony
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 291 kcal
  • Sacharidy 45 g
  • Tuky 6 g
  • Sodík 269 mg
  • Bílkoviny 29 g
  • Uhlovodany 41 g
  • Cholesterol 105 mg
  • Draslík 240.9 mg
  • Vláknina 9950 mg
  • Vitamín A 9950 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 46.1 mg
  • Vitamín E 0.7 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.9 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Rýžové nudle přelijeme vařící vodou a necháme je v ní odležet 10 minut. Piniové oříšky nasucho opražíme, přidáme cukr, zalijeme octem a sójovou omáčkou a dáme vychladit. Krevety spaříme. Vychladlé smícháme s nudlemi, lusky a zálivkou s piniovými oříšky. Zdobíme citronem, limetkou a koriandrem.

Komentáře k receptu