Jehněčí maso po albánsku
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 794 kcal
- Sacharidy 6 g
- Tuky 64 g
- Sodík 523 mg
- Bílkoviny 47 g
- Uhlovodany 6 g
- Cholesterol 444.2 mg
- Draslík 889.4 mg
- Vláknina 472.5 mg
- Vitamín A 472.5 mg
- Vitamín B6 1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 7.7 mg
- Vitamín E 1.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 4.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Omyté jehněčí maso osolíme a upečeme v troubě doměkka. Upečené maso rozdělíme na porce a vložíme zpět do výpeku.
-
2
V kyselé smetaně rozšleháme vejce, přidáme česnek utřený se solí a nasekanou petrželku. Promícháme, vlijeme na maso a zapečeme.
-
3
Podáváme s bramborami.