Kuřecí salát s hráškem a fazolkami
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 981 kcal
- Sacharidy 44 g
- Tuky 59 g
- Sodík 465 mg
- Bílkoviny 68 g
- Uhlovodany 44 g
- Cholesterol 232.3 mg
- Draslík 1422.5 mg
- Vláknina 27279 mg
- Vitamín A 27279 mg
- Vitamín B6 1.6 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 97.6 mg
- Vitamín E 1.9 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 6.7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Pečené nebo vařené kuřecí maso nakrájíme na kostičky, smícháme s vařeným zeleným hráškem, překrojenými fazolkami a jemně
-
2
nakrájenou cibulí.
-
3
Zakapeme zálivkou z oleje, cukru, soli, pepře a octa.
-
4
Dobře promícháme, před podáváním posypeme strouhaným křenem.