Kuřecí salát s hráškem a fazolkami

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 0 minut
Počet porcí: 1

Suroviny

  • 150 g Fazolové lusky zelené
  • 150 g Hrášek
  • 300 g Kuře
  • 1 kávová lžička Ocet vinný
  • 1 kávová lžička Křen
  • 1 ks Cibule
  • 1 špetka Cukr krupice
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 2 polévková lžíce Olej stolní
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 981 kcal
  • Sacharidy 44 g
  • Tuky 59 g
  • Sodík 465 mg
  • Bílkoviny 68 g
  • Uhlovodany 44 g
  • Cholesterol 232.3 mg
  • Draslík 1422.5 mg
  • Vláknina 27279 mg
  • Vitamín A 27279 mg
  • Vitamín B6 1.6 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 97.6 mg
  • Vitamín E 1.9 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 6.7 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Pečené nebo vařené kuřecí maso nakrájíme na kostičky, smícháme s vařeným zeleným hráškem, překrojenými fazolkami a jemně

  • 2

    nakrájenou cibulí.

  • 3

    Zakapeme zálivkou z oleje, cukru, soli, pepře a octa.

  • 4

    Dobře promícháme, před podáváním posypeme strouhaným křenem.

Komentáře k receptu