Vegetariánské sendviče
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 704 kcal
- Sacharidy 108 g
- Tuky 20 g
- Sodík 1256 mg
- Bílkoviny 26 g
- Uhlovodany 107 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 744.9 mg
- Vláknina 30373 mg
- Vitamín A 30373 mg
- Vitamín B6 0.4 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 22.2 mg
- Vitamín E 1.6 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 10.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Veškerou zeleninu očistíme a nakrájíme na drobné kostičky. Promícháme, vložíme do pánve se lžící oleje a podle chuti osolíme. Zahříváme cca půl minuty, jakmile bude zelenina vlažná, ochutíme majonézou.
-
2
Z toastového chleba vykrojíme 20 kotoučů o průměru cca 4,5cm a připravíme sendviče tak, že vždy dvě kolečka toastu spojíme zeleninovou směsí.