Staročeská vepřová na zázvoru
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 510 kcal
- Sacharidy 3 g
- Tuky 44 g
- Sodík 283 mg
- Bílkoviny 24 g
- Uhlovodany 3 g
- Cholesterol 115.3 mg
- Draslík 480.2 mg
- Vláknina 1235.5 mg
- Vitamín A 1235.5 mg
- Vitamín B6 0.6 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 2.9 mg
- Vitamín E 0.7 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Vepřovou pečeni osolíme, potřeme mletým zázvorem a posypeme kmínem.
-
2
Cibuli nakrájíme na kolečka a spolu s masem vložíme na sádlo. Pečeme za stálého přelévání šťávou a podlévání vodou doměkka.
-
3
Měkké maso vyjmeme a šťávu necháme vysmahnout.