Vepřové maso se zeleninou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 394 kcal
- Sacharidy 14 g
- Tuky 29 g
- Sodík 263 mg
- Bílkoviny 21 g
- Uhlovodany 14 g
- Cholesterol 80.8 mg
- Draslík 813.3 mg
- Vláknina 4310 mg
- Vitamín A 4310 mg
- Vitamín B6 1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 86.6 mg
- Vitamín E 0.6 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Omyté maso nakrájíme na menší kousky a zprudka osmahneme na sádle. Přidáme na plátky nakrájenou cibuli a dusíme, až změkne. Vložíme papriky nakrájené na nudličky, plátky rajčat, osolíme a dusíme doměkka.
-
2
Měkké maso vyjmeme, přisypeme nasekanou petrželku a přilijeme smetanu. Dále už nevaříme.
-
3
Podáváme s bramborami nebo s knedlíkem.