Brusinková omáčka se šlehačkou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 1099 kcal
- Sacharidy 152 g
- Tuky 44 g
- Sodík 279 mg
- Bílkoviny 7 g
- Uhlovodany 70 g
- Cholesterol 137.5 mg
- Draslík 795 mg
- Vláknina 20567 mg
- Vitamín A 20567 mg
- Vitamín B6 0.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 214.8 mg
- Vitamín E 0.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 3.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Džemy zředíme vínem a šťávou z citronu a pomeranče. Přidáme ostatní suroviny.
-
2
Před podáváním do omáčky zlehka vmícháme ušlehanou smetanu.
-
3
Omáčku podáváme k jemným vařeným masům.