Brambory pečené ve slupce
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 984 kcal
- Sacharidy 22 g
- Tuky 99 g
- Sodík 647 mg
- Bílkoviny 6 g
- Uhlovodany 23 g
- Cholesterol 6.5 mg
- Draslík 763.2 mg
- Vláknina 8042 mg
- Vitamín A 8042 mg
- Vitamín B6 0.4 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 19.3 mg
- Vitamín E 14.8 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 5.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Omyté brambory pečeme ve slupce doměkka a dokřupava, dokud se na slupce nedělají puchýřky.
-
2
Každou bramboru lehce stlačíme, aby praskla a naplníme ji omáčkou z jogurtu, majonézy a kopru.