Skopové a vepřové maso s fazolkami
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 573 kcal
- Sacharidy 9 g
- Tuky 47 g
- Sodík 272 mg
- Bílkoviny 29 g
- Uhlovodany 9 g
- Cholesterol 72.8 mg
- Draslík 554.8 mg
- Vláknina 6750 mg
- Vitamín A 6750 mg
- Vitamín B6 0.6 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 16 mg
- Vitamín E 0.5 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Skopové i vepřové maso omyjeme a rozkrájíme na kostky a opečeme zprudka na rozehřátém oleji za stálého míchání. Následně maso osolíme, mírně podlijeme a dusíme téměř do měkka.
-
2
K téměř měkkému masu přidáme čerstvé nebo zmrazené fazolky a společně dodusíme do měkka.