Čevapčiči a karbanátky na rožni

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 40 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 400 g Telecí maso přední
  • 200 g Skopové maso přední
  • 200 g Vepřové maso tučné
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 2 ks Cibule
  • 4 ks Paprikové lusky čerstvé
  • 4 ks Rajčata
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 627 kcal
  • Sacharidy 13 g
  • Tuky 41 g
  • Sodík 350 mg
  • Bílkoviny 47 g
  • Uhlovodany 13 g
  • Cholesterol 248 mg
  • Draslík 862.5 mg
  • Vláknina 3659.8 mg
  • Vitamín A 3659.8 mg
  • Vitamín B6 0.5 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 78.9 mg
  • Vitamín E 0.7 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 3.1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Maso umeleme, osolíme, opepříme a necháme 2 hodiny uležet.

  • 2

    Potom z masa tvoříme šišky a karbanátky a na rožni je upečeme.

  • 3

    Podáváme s nakrájenou cibulí, paprikami a rajčaty.

Komentáře k receptu