Francouzský zeleninový salát
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 2699 kcal
- Sacharidy 19 g
- Tuky 374 g
- Sodík 227 mg
- Bílkoviny 11 g
- Uhlovodany 13 g
- Cholesterol 687.5 mg
- Draslík 573.9 mg
- Vláknina 12853.8 mg
- Vitamín A 12853.8 mg
- Vitamín B6 0.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 83.3 mg
- Vitamín E 0.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 4.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Očištěnou zeleninu uvaříme v malém množství okyselené a osolené vody a nakrájíme na malé kostičky.
-
2
Přidáme hrášek a fazolky nakrájené na proužky. Vše promícháme s majolkou ochucenou citronovou šťávou.
-
3
Salát necháme několik hodin uležet v chladu.