Omáčka z kaparů a sardelek

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 15 minut
Počet porcí: 1

Suroviny

  • 20 g Kapary sterilované
  • 100 g Sardelová pasta
  • 2 polévková lžíce Olej stolní
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 363 kcal
  • Sacharidy 1 g
  • Tuky 37 g
  • Sodík 593 mg
  • Bílkoviny 7 g
  • Uhlovodany 1 g
  • Cholesterol 7.3 mg
  • Draslík 8 mg
  • Vláknina 1280 mg
  • Vitamín A 1280 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0.9 mg
  • Vitamín E 0.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.4 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Z kaparů v nálevu vymačkáme ocet. Na rozehřátý olej na pánvi vložíme nasekané kapary, sardelovou pastu a směs prohřejeme.

  • 2

    Omáčkou přeléváme bifteky.

Komentáře k receptu