Vepřové ražniči

Hodnocení 1x 0x
Čas přípravy: 25 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 750 g Vepřová kýta
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 3 polévková lžíce Olej stolní
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 449 kcal
  • Sacharidy 0 g
  • Tuky 33 g
  • Sodík 297 mg
  • Bílkoviny 36 g
  • Uhlovodany 0 g
  • Cholesterol 128.4 mg
  • Draslík 628.2 mg
  • Vláknina 0 mg
  • Vitamín A 0 mg
  • Vitamín B6 0.8 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0.9 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Maso očistíme a nakrájíme přes vlákno na malé řízky. Poté je zlehka naklepeme, osolíme a potřeme olejem.

  • 2

    Připravené maso pokládáme na rozpálený rošt a pečeme na každé straně 3 minuty.

  • 3

    Plátky masa můžeme ovšem také napíchat na kovové jehlice střídavě s plátky slaniny a cibule. Ovšem poté maso opékáme o něco déle.

Komentáře k receptu