Hovězí maso v mrkvi
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 375 kcal
- Sacharidy 8 g
- Tuky 25 g
- Sodík 304 mg
- Bílkoviny 27 g
- Uhlovodany 2 g
- Cholesterol 97.3 mg
- Draslík 450 mg
- Vláknina 5404.8 mg
- Vitamín A 5404.8 mg
- Vitamín B6 0.6 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 1.9 mg
- Vitamín E 0.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 20.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Maso nakrájíme na kostky, na oleji zpěníme nakrájenou cibulku, osmahneme dorůžova a maso k ní přidáme.
-
2
Krátce ho ze všech stran osmahneme, opepříme, osolíme, podlijeme vodou a přikryté dusíme téměř doměkka.
-
3
Mezitím nahrubo nastrouháme očištěnou mrkev, podusíme ji na másle a přidáme k téměř měkkému masu.
-
4
Společně dodusíme doměkka.