Houbová smaženice

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 30 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 400 g Houby čerstvé
  • 4 ks Vejce slepičí
  • 1 ks Cibule
  • 1 špetka Kmín drcený
  • 1 špetka Sůl
  • 1 polévková lžíce Máslo čerstvé
  • 1 polévková lžíce Petržel - nať
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 169 kcal
  • Sacharidy 8 g
  • Tuky 11 g
  • Sodík 158 mg
  • Bílkoviny 13 g
  • Uhlovodany 8 g
  • Cholesterol 251.3 mg
  • Draslík 591.3 mg
  • Vláknina 6944.5 mg
  • Vitamín A 6944.5 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 3.7 mg
  • Vitamín E 0.6 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 11.8 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Na tuku zpěníme nakrájenou cibuli, přidáme nakrájené houby, kmín, sůl a dusíme.

  • 2

    Jakmile se voda vydusí a houby změknou, zalijeme rozšlehanými vejci a mícháme dokud se vejce nesrazí.

  • 3

    Před podáváním posypeme nasekanou petrželkou.

Komentáře k receptu