Grilované brambory s rybou

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 60 minut
Počet porcí: 6

Suroviny

  • 500 g Brambory
  • 500 g Mrkev kořen
  • 120 g Cibule
  • 100 g Paprika červená
  • 100 g Paprika zelená
  • 100 g Paprika žlutá
  • 150 g Rajčata
  • 500 g Filé rybí
  • 8 g Sůl
  • 1 g Pepř černý mletý
  • 40 g Máslo čerstvé
  • 8 g Olej olivový extra panenský
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 243 kcal
  • Sacharidy 22 g
  • Tuky 199 g
  • Sodík 529 mg
  • Bílkoviny 39 g
  • Uhlovodany 16 g
  • Cholesterol 8 mg
  • Draslík 534.5 mg
  • Vláknina 12118.3 mg
  • Vitamín A 12118.3 mg
  • Vitamín B6 0.4 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 79.4 mg
  • Vitamín E 0.5 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 12.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Brambory oloupeme, rozkrájíme na plátky, cibuli na kolečka a rozebereme na kroužky, mrkev na špalíčky, papriky zbavíme jádřinců a nakrájíme na proužky, rajčata na kostičky, rybí filé na menší plátky.

  • 2

    Z většího kusu alobalu vyrobíme velkou misku, zvýšíme okraje, do misky nasypeme všechnu zeleninu s bramborami, opatrně promícháme (abychom neporušili alobal), osolíme, opepříme, pokapeme olejem, vložíme pod gril a grilujeme asi 25 minut. Plátky ryb podle chuti osolíme, opepříme, rovnoměrně rozložíme, na povrchu poklademe hoblinkami másla a grilujeme ještě asi čtvrt hodiny.

Komentáře k receptu