Grilované brambory s rybou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 243 kcal
- Sacharidy 22 g
- Tuky 199 g
- Sodík 529 mg
- Bílkoviny 39 g
- Uhlovodany 16 g
- Cholesterol 8 mg
- Draslík 534.5 mg
- Vláknina 12118.3 mg
- Vitamín A 12118.3 mg
- Vitamín B6 0.4 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 79.4 mg
- Vitamín E 0.5 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 12.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Brambory oloupeme, rozkrájíme na plátky, cibuli na kolečka a rozebereme na kroužky, mrkev na špalíčky, papriky zbavíme jádřinců a nakrájíme na proužky, rajčata na kostičky, rybí filé na menší plátky.
-
2
Z většího kusu alobalu vyrobíme velkou misku, zvýšíme okraje, do misky nasypeme všechnu zeleninu s bramborami, opatrně promícháme (abychom neporušili alobal), osolíme, opepříme, pokapeme olejem, vložíme pod gril a grilujeme asi 25 minut. Plátky ryb podle chuti osolíme, opepříme, rovnoměrně rozložíme, na povrchu poklademe hoblinkami másla a grilujeme ještě asi čtvrt hodiny.