Hovězí kotlík s bylinkami
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 527 kcal
- Sacharidy 41 g
- Tuky 19 g
- Sodík 1361 mg
- Bílkoviny 51 g
- Uhlovodany 41 g
- Cholesterol 114 mg
- Draslík 1820.9 mg
- Vláknina 25332.5 mg
- Vitamín A 25332.5 mg
- Vitamín B6 1.7 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 61.4 mg
- Vitamín E 3.9 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 14.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Hovězí maso nakrájíme na kostky, brambory oškrábeme, nakrájíme na silnější plátky, cibuli oloupeme, nakrájíme nadrobno, loupaná rajčata slijeme, zelené fazolové lusky zbavíme vláken, odkrojíme obě špičky a lusky překrojíme napůl, saturejku, petrželku a bazalku posekáme najemno.
-
2
V hrnci rozehřejeme olej, přisypeme cibuli a osmažíme dozlatova. Přidáme maso, osmahneme ze všech stran, osolíme, opepříme, zalijeme vývarem a dusíme asi 45 minut. Přisypeme brambory, saturejku, fazolky a vaříme dalších 20 minut. Nyní přidáme rajčata, petrželku, bazalku a dusíme doměkka.