Ovocný dezert s medem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 848 kcal
- Sacharidy 123 g
- Tuky 42 g
- Sodík 100 mg
- Bílkoviny 11 g
- Uhlovodany 123 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 1014.7 mg
- Vláknina 21380 mg
- Vitamín A 21380 mg
- Vitamín B6 0.7 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 886.3 mg
- Vitamín E 1.5 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 3.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Všechno ovoce kromě banánů očistíme a omyjeme, třešně vypeckujeme a necháme okapat. Jahody rozpůlíme, banány oloupeme, nakrájíme na kolečka, meloun oloupeme a spolu s hruškami nakrájíme na kousky.
-
2
Na dno dezertních talířů nalijeme čokoládovou polevu, naaranžujeme připravené ovoce. Každou porci polijeme medem, posypeme hrubě nasekanými vlašskými ořechy, ozdobíme mátou a podáváme.