Pstruh Cléopatre
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 421 kcal
- Sacharidy 4 g
- Tuky 33 g
- Sodík 455 mg
- Bílkoviny 27 g
- Uhlovodany 4 g
- Cholesterol 108.5 mg
- Draslík 614.6 mg
- Vláknina 1168 mg
- Vitamín A 1168 mg
- Vitamín B6 0.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 7.1 mg
- Vitamín E 0.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 35.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Čtyři půlky pstruha vykostíme, omyjeme, osušíme, osolíme a opečeme z obou stran na 120 g másla.
-
2
Oloupeme salátové okurky, nakrájíme na kolečka, osolíme a opečeme na 80 g másla.
-
3
Půlky pstruha položíme na talíře, obložíme je plátky opečené okurky a podáváme posypané sekanou petrželkou.