Pstruh Cléopatre

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 40 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 500 g Pstruh
  • 400 g Okurka salátová
  • 120 g Máslo čerstvé
  • 2 kávová lžička Sůl
  • 2 polévková lžíce Petržel - nať
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 421 kcal
  • Sacharidy 4 g
  • Tuky 33 g
  • Sodík 455 mg
  • Bílkoviny 27 g
  • Uhlovodany 4 g
  • Cholesterol 108.5 mg
  • Draslík 614.6 mg
  • Vláknina 1168 mg
  • Vitamín A 1168 mg
  • Vitamín B6 0.3 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 7.1 mg
  • Vitamín E 0.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 35.3 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Čtyři půlky pstruha vykostíme, omyjeme, osušíme, osolíme a opečeme z obou stran na 120 g másla.

  • 2

    Oloupeme salátové okurky, nakrájíme na kolečka, osolíme a opečeme na 80 g másla.

  • 3

    Půlky pstruha položíme na talíře, obložíme je plátky opečené okurky a podáváme posypané sekanou petrželkou.

Komentáře k receptu