Hovězí svíčková s paprikou a cibulí

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 17 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 400 g Hovězí svíčková
  • 200 g Paprika červená
  • 150 g Cibule
  • 50 g Olej slunečnicový
  • 10 g Cukr krupice
  • 10 g Paprika mletá sladká
  • 8 g Sůl
  • 30 ml Omáčka sójová
  • 150 ml Voda pitná
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 278 kcal
  • Sacharidy 11 g
  • Tuky 11 g
  • Sodík 837 mg
  • Bílkoviny 24 g
  • Uhlovodany 10 g
  • Cholesterol 42 mg
  • Draslík 568.1 mg
  • Vláknina 5245 mg
  • Vitamín A 5245 mg
  • Vitamín B6 0.9 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 68.4 mg
  • Vitamín E 6.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2.7 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Maso nakrájíme na nudličky, cibuli a papriky bez jádřinců na proužky.

  • 2

    V pánvi rozehřejeme olej, přisypeme lžíci cibule, maso a zprudka smažíme asi 5 minut. Maso vyjmeme, do výpeku nasypeme zbylou cibuli s paprikami, zmírníme oheň a zeleninu orestujeme. Vrátíme zpět maso, promícháme, osolíme, přidáme cukr, mletou papriku, sojovou omáčku, promícháme, podlijeme troškou vody a podusíme, až se voda téměř odpaří.

Komentáře k receptu