Hovězí svíčková s cibulí

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 3

Suroviny

  • 600 g Hovězí svíčková
  • 400 g Cibule
  • 15 g Cukr krupice
  • 8 g Sůl
  • 60 g Olej slunečnicový
  • 50 ml Omáčka sójová
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 496 kcal
  • Sacharidy 19 g
  • Tuky 17 g
  • Sodík 1151 mg
  • Bílkoviny 47 g
  • Uhlovodany 18 g
  • Cholesterol 84 mg
  • Draslík 894.2 mg
  • Vláknina 4586.3 mg
  • Vitamín A 4586.3 mg
  • Vitamín B6 1.4 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 9.9 mg
  • Vitamín E 7.7 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 3.9 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Maso nakrájíme na proužky, cibuli oloupeme a nakrájíme na plátky.

  • 2

    V pánvi rozehřejeme olej, přiložíme plátky cibule, restujeme, promícháme, aby se cibule rozpadla na kroužky a jakmile zesklovatí, cibuli vyjmeme. Do pánve nasypeme maso a restujeme asi 6 minut. Přidáme cukr, necháme roztavit, přisypeme zpět cibuli, zalijeme sojovou omáčkou, podle chuti osolíme a opeříme. Chvíli podusíme, promícháme a odstavíme.

Komentáře k receptu