Drcené ředkvičky v nálevu
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 325 kcal
- Sacharidy 34 g
- Tuky 20 g
- Sodík 629 mg
- Bílkoviny 3 g
- Uhlovodany 33 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 266 mg
- Vláknina 3305 mg
- Vitamín A 3305 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 15.6 mg
- Vitamín E 4.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Ředkvičky omyjeme, očistíme, položíme na prkénko a paličkou na maso trochu nadrtíme. Do mísy nalijeme sojovou omáčku, ocet, přisypeme cukr a promícháme, aby se cukr rozpustil. Přilijeme oba oleje, vodu, přidáme prolisovaný česnek, podle chuti dosolíme, promícháme a do nálevu vložíme ředkvičky.
-
2
Před podáváním necháme marinovat v lednici aspoň půl hodiny.