Candát v sezamovém semínku
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 319 kcal
- Sacharidy 16 g
- Tuky 23 g
- Sodík 215 mg
- Bílkoviny 16 g
- Uhlovodany 16 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 601.6 mg
- Vláknina 15442.2 mg
- Vitamín A 15442.2 mg
- Vitamín B6 0.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 12.4 mg
- Vitamín E 1.5 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 5.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
V misce smícháme worcester, sůl a pepř. Filet pokrájíme na cca 3 centimetrové plátky a potřeme směsí z misky. Následně maso obalíme v sezamovém semínku. Cibuli nakrájíme na drobno. Endivii důkladně opláchneme od nečistot a nakrájíme na nudličky.
-
2
Wok pánev rozpálíme a nalijeme do pánve olej. Maso ve woku minutu opékáme, následně vyndáme a necháme v ubrousku okapat.
-
3
Mezitím si do pánve dáme cibuli a jeden prolisovaný česnek. Za stálého míchání opékáme a po minutě přidáme endivii s octem. Opékáme další dvě minuty, přidáme k masu a ihned podáváme.