Rybí nákype se sýrem Feta
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 448 kcal
- Sacharidy 15 g
- Tuky 31 g
- Sodík 756 mg
- Bílkoviny 30 g
- Uhlovodany 15 g
- Cholesterol 75 mg
- Draslík 653.1 mg
- Vláknina 5676.5 mg
- Vitamín A 5676.5 mg
- Vitamín B6 0.5 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 17.5 mg
- Vitamín E 3.6 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 4.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Pórek nakrájíme na tenká kolečka, vložíme do máslem vymazaného pekáče. Důkladně omyté a osušené filety okouna rozkrájíme na stejné porce. Posypeme solí, pepřem, naskládáme je na pórek. Potom dáme na tenké plátky pokrájená rajčata, na ně poklademe na plátky nakrájený sýr Feta.
-
2
Crème fraiche vyšleháme na hladkou omáčku a přelijeme jí suroviny v pekáči. Na povrch ještě naskládáme zbylý sýr Feta a olivy. Vložíme do nahřáté trouby. Pečeme při 200 stupňové teplotě přibližně 35 minut.