Lososové filety s ředkvičkami
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 377 kcal
- Sacharidy 4 g
- Tuky 21 g
- Sodík 1133 mg
- Bílkoviny 41 g
- Uhlovodany 4 g
- Cholesterol 119 mg
- Draslík 848.2 mg
- Vláknina 2652.5 mg
- Vitamín A 2652.5 mg
- Vitamín B6 0.5 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 18 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 15.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Filety z lososa osolíme, opepříme a pokapeme citronovou šťávou. Ředkvičky omyjeme a nakrájíme na plátky. Do misky nalijeme panenský olej, jablečný ocet, přidáme špetku soli a důkladně promícháme.
-
2
V pánvi rozehřejeme máslo, vložíme filety nejdříve kůží dolů a smažíme z obou stran do zlatova. Filety vyjmeme, do výpeku přisypeme ředkvičky a osmahneme.
-
3
Na talíře upravíme filety, doplníme ředkvičkami a přelijeme zálivkou.