Vanilkový pudink s rebarborovým pyré
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 328 kcal
- Sacharidy 73 g
- Tuky 3 g
- Sodík 101 mg
- Bílkoviny 5 g
- Uhlovodany 67 g
- Cholesterol 12.5 mg
- Draslík 399.7 mg
- Vláknina 5730 mg
- Vitamín A 5730 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 10.6 mg
- Vitamín E 0.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Rebarboru očistíme a pokrájíme na malé kousky.
-
2
Puding uvaříme dle návodu výrobce a rozlijeme do připravených pohárků. Rebarboru dáme do hrnce, přidáme cukr a hruškový nektar. Přiklopené uvedeme k varu a vaříme 15 minut. Poté odstavíme z plotny, necháme chvíli chladnout a poté rozdělíme do pohárů. Pokapeme medem a servírujeme.