Omeleta s paprikovými lusky

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 15 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 2.4 g Olej slunečnicový
  • 0.5 ks Cibule
  • 4 ks Vejce slepičí
  • 2 ks Paprika zelená
  • 2 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 100 kcal
  • Sacharidy 3 g
  • Tuky 6 g
  • Sodík 199 mg
  • Bílkoviny 8 g
  • Uhlovodany 3 g
  • Cholesterol 245.3 mg
  • Draslík 158.2 mg
  • Vláknina 1654.8 mg
  • Vitamín A 1654.8 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 29.1 mg
  • Vitamín E 0.9 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Papriku nakrájíme na tenké proužky, vložíme do misky, ochutíme špetkou solí a dobře promícháme.

  • 2

    V pánvi na rozpáleném oleji osmažíme do měkka na tenká kolečka nakrájenou cibuli, vložíme připravené papriky, dusíme ve vlastní šťávě také do měkka. Nakonec vmícháme rozkvedlaná vejce, stálým mícháním vejce smažíme, dochutíme zbylou solí, pepřem. Stáhneme z ohně a rozdělíme na jednotlivé talíře.

Komentáře k receptu