Smažená ryba v pikantní krustě

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 30 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 50 g Koriandr čerstvý
  • 800 g Treska aljašská
  • 18 ml Olej olivový
  • 1 kávová lžička Kmín celý
  • 1 kávová lžička Paprika mletá sladká
  • 2 špetka Pepř cayenský
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 2 stroužek Česnek
  • 3 polévková lžíce Citronová šťáva
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 219 kcal
  • Sacharidy 3 g
  • Tuky 6 g
  • Sodík 209 mg
  • Bílkoviny 37 g
  • Uhlovodany 3 g
  • Cholesterol 74 mg
  • Draslík 927.3 mg
  • Vláknina 1492.7 mg
  • Vitamín A 1492.7 mg
  • Vitamín B6 0.9 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 12.6 mg
  • Vitamín E 1.7 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Česnek oloupeme a pokrájíme na menší kusy. Koriandr, kmín, cayenský pepř, papriku, česnek, 40 ml oleje, citronovou šťávu, sůl a pepř smícháme dohromady a necháme rozmixovat. V marinádě obalíme kusy ryby a necháme 10 minut odležet.

  • 2

    Rybu osmažíme na rozpáleném oleji dozlatova. Smažíme cca 5 minut z každé strany.

Komentáře k receptu