Domácí pečená klobása
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 526 kcal
- Sacharidy 3 g
- Tuky 45 g
- Sodík 1296 mg
- Bílkoviny 27 g
- Uhlovodany 3 g
- Cholesterol 131 mg
- Draslík 512.1 mg
- Vláknina 1759 mg
- Vitamín A 1759 mg
- Vitamín B6 0.7 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 4 mg
- Vitamín E 0.8 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Hovězí a vepřové maso opláchneme a umeleme na hrubo. Přidáme česnek utřený se solí, pepř, mletou papriku a vše dobře promícháme. Během míchání přiléváme studenou vodu a směs podle potřeby přisolíme.
-
2
Připravenou směs plníme do střev a uzavřené klobásy zvolna pečeme na tuku po obou stranách.
-
3
Při podávání klobásy podléváme tukem s výpekem od pečení.