Jak naporcovat avokádo
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 320 kcal
- Sacharidy 17 g
- Tuky 29 g
- Sodík 14 mg
- Bílkoviny 4 g
- Uhlovodany 17 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 970 mg
- Vláknina 26800 mg
- Vitamín A 26800 mg
- Vitamín B6 0.5 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 20 mg
- Vitamín E 4.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Avokádo omyjeme, osušíme a podélně ho nařízneme ze všech stran až k pecce. Krouživým pohybem proti sobě poloviny avokáda rozdělíme. Do pecky zasekneme ostrý nůž (opatrně!) a krouživým pohybem pecku vyjmeme. Poté avokádo oloupeme a použijeme k přípravě pokrmů.