Rizoto s pohankou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 521 kcal
- Sacharidy 109 g
- Tuky 4 g
- Sodík 227 mg
- Bílkoviny 19 g
- Uhlovodany 109 g
- Cholesterol 0.9 mg
- Draslík 568.5 mg
- Vláknina 10908 mg
- Vitamín A 10908 mg
- Vitamín B6 0.4 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 20.2 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 5.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Uvaříme dle návodu rýži a pohanku a promícháme.
-
2
Osmahneme oloupanou a nakrájenou cibuli na pánvi, přidáme zeleninu a výhonky, osolíme, okořeníme a opečeme.
-
3
Osmaženou směs přidáme do uvařené rýže a pohanky.