Hovězí steak na zelenině
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 2714 kcal
- Sacharidy 25 g
- Tuky 238 g
- Sodík 725 mg
- Bílkoviny 115 g
- Uhlovodany 1 g
- Cholesterol 422 mg
- Draslík 1731.9 mg
- Vláknina 24829.5 mg
- Vitamín A 24829.5 mg
- Vitamín B6 2.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0.5 mg
- Vitamín E 3.6 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 13.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Předem naložíme steaky do olejové lázně a opepříme.
-
2
Necháme tak 5 dní uležet.
-
3
Zprudka opečeme na rozpáleném oleji z obou stran, poté vyjmeme a na výpeku zprudka osmažíme zeleninu.
-
4
Zalijeme masovou šťávou rozmíchanou ve studené vodě.
-
5
Prohřejeme a podáváme.