Hovězí steak na zelenině

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 10 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 250 ml Hovězí vývar základní
  • 1 ks Zeleninová směs jarní - mražená
  • 2 ks Hovězí maso přední
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 1 hrnek Olej stolní
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 2714 kcal
  • Sacharidy 25 g
  • Tuky 238 g
  • Sodík 725 mg
  • Bílkoviny 115 g
  • Uhlovodany 1 g
  • Cholesterol 422 mg
  • Draslík 1731.9 mg
  • Vláknina 24829.5 mg
  • Vitamín A 24829.5 mg
  • Vitamín B6 2.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0.5 mg
  • Vitamín E 3.6 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 13.3 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Předem naložíme steaky do olejové lázně a opepříme.

  • 2

    Necháme tak 5 dní uležet.

  • 3

    Zprudka opečeme na rozpáleném oleji z obou stran, poté vyjmeme a na výpeku zprudka osmažíme zeleninu.

  • 4

    Zalijeme masovou šťávou rozmíchanou ve studené vodě.

  • 5

    Prohřejeme a podáváme.

Komentáře k receptu