Treska na šalotce nakyselo

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 50 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 10 g Cukr třtinový
  • 3 g Hořčice
  • 500 g Filé z aljašské tresky
  • 9 g Sůl
  • 5 g Pepř černý mletý
  • 1 g Bobkový list
  • 4 g Tymián sušený
  • 3 g Zázvor mletý
  • 2 g Hřebíček
  • 500 g Šalotka
  • 20 g Solamyl
  • 250 ml Vývar zeleninový
  • 2 ks Chilli paprička
  • 1.5 dl Ocet rýžový
  • 1.2 dl Olej arašídový (podzemnicový)
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 581 kcal
  • Sacharidy 44 g
  • Tuky 33 g
  • Sodík 1609 mg
  • Bílkoviny 27 g
  • Uhlovodany 44 g
  • Cholesterol 51.1 mg
  • Draslík 561.6 mg
  • Vláknina 3364 mg
  • Vitamín A 3364 mg
  • Vitamín B6 0.5 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 22 mg
  • Vitamín E 5.5 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 3.9 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Šalotku nakrájíme na proužky a ve woku smažíme 6 minut v arašídovém oleji. Přidáme koření, ocet, sůl, cukr a zalijeme vývarem. Vaříme zakryté 10 minut.

  • 2

    Rybí maso osušíme, nakrájíme na proužky a obalíme ve škrobové moučce. Vložíme do cibulového základu a na mírném ohni povaříme 6 minut za občasného promíchání.

  • 3

    Podáváme v misce nebo hlubším talíři.

Komentáře k receptu