Jehněčí hřbet na římském kmínu se špenátem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 495 kcal
- Sacharidy 13 g
- Tuky 36 g
- Sodík 128 mg
- Bílkoviny 18 g
- Uhlovodany 13 g
- Cholesterol 100.1 mg
- Draslík 763.3 mg
- Vláknina 9290 mg
- Vitamín A 9290 mg
- Vitamín B6 0.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 43.8 mg
- Vitamín E 4.5 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1191.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Jehněčí maso opláchneme a osušíme, nakrájíme na slabé plátky a vložíme do mísy. Přisypeme kari, římský kmín, mletý koriandr a důkladně promícháme s masem. Ve woku na rozpáleném oleji zpěníme cibuli nadrobno a nasekaný česnek, přidáme nasekanou chilli papričku a okořeněné maso a za stálého míchání 10 minut opékáme. V průběhu zalijeme omáčkou hoisin. Nakonec vmícháme omyté pokrájené listy špenátu, zalijeme vroucí vodou a 3 minuty podusíme.