Salát z čerstvého ovoce
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 260 kcal
- Sacharidy 67 g
- Tuky 1 g
- Sodík 2 mg
- Bílkoviny 3 g
- Uhlovodany 67 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 762 mg
- Vláknina 16989.7 mg
- Vitamín A 16989.7 mg
- Vitamín B6 0.4 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 110.1 mg
- Vitamín E 0.6 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
V kastrůlku svaříme vodu z cukrem a citronovou kůrou (asi 1 minutu). Procedíme do mísy a necháme vychladnout.
-
2
Oloupané, na dílky rozdělené grapefruity a pomeranče přidáme do mísy, přisypeme omyté víno, oloupané, na plátky nakrájené hrušky a oloupané, na kolečka nakrájené banány. Vše zlehka promícháme, aby se ovoce obalilo sirupem.
-
3
Mísu přikryjeme potravinářskou fólií a salát necháme před podáváním 1 hodinu chladit.