Omáčka z pečeně

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 10 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 250 g Smetana 12% (konzumní)
  • 125 ml Víno červené
  • 100 ml Vepřová pečeně
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 1 polévková lžíce Máslo čerstvé
  • 1 polévková lžíce Omáčka sójová
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 442 kcal
  • Sacharidy 7 g
  • Tuky 35 g
  • Sodík 30 mg
  • Bílkoviny 12 g
  • Uhlovodany 2 g
  • Cholesterol 98 mg
  • Draslík 221.8 mg
  • Vláknina 79.5 mg
  • Vitamín A 79.5 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0.3 mg
  • Vitamín E 0.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 136.8 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Šťávu smícháme s vínem a dáme krátce vařit, poté přimícháme smetanu a sojovou omáčku.

  • 2

    Když se omáčka vyvaří zhruba na polovinu, odstavíme ji přidáme máslo a dochutíme pepřem.

Komentáře k receptu