Dip Bagna cauda

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 13 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 60 g Máslo čerstvé
  • 250 ml Olej olivový
  • 6 ks Sardelové řezy
  • 6 stroužek Česnek
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 1626 kcal
  • Sacharidy 5 g
  • Tuky 162 g
  • Sodík 4954 mg
  • Bílkoviny 40 g
  • Uhlovodany 5 g
  • Cholesterol 150.8 mg
  • Draslík 794.6 mg
  • Vláknina 630 mg
  • Vitamín A 630 mg
  • Vitamín B6 0.5 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 4.7 mg
  • Vitamín E 4.5 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 39.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Nejprve očistíme a prolisujeme česnek, poté česnek společně se sardelemi protřeme.

  • 2

    Na pánvi rozehřejeme máslo a směs česneku prohřejeme. Nakonec přilijeme olej a ještě teplé servírujeme.

Komentáře k receptu