Paprikovo - mandlový dip
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 161 kcal
- Sacharidy 15 g
- Tuky 10 g
- Sodík 1489 mg
- Bílkoviny 6 g
- Uhlovodany 15 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 397.1 mg
- Vláknina 9217 mg
- Vitamín A 9217 mg
- Vitamín B6 0.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 54.9 mg
- Vitamín E 5.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Cibuli a česnek najemno nasekáme. Mátu, nakrájenou papriku, opražené nasekané mandle, cibuli, česnek, sůl, pepř a citrónovou šťávu rozmixujeme.
-
2
Dip necháme vychladnou a můžeme servírovat.