Hamburger se sázeným vejcem (minutka)

Hodnocení 1x 0x
Čas přípravy: 25 minut
Počet porcí: 10

Suroviny

  • 100 g Máslo čerstvé
  • 400 g Vejce slepičí
  • 5 g Sůl
  • 6.67 g Tuk
  • 1500 g Hamburger mražený
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 579 kcal
  • Sacharidy 0 g
  • Tuky 46 g
  • Sodík 366 mg
  • Bílkoviny 40 g
  • Uhlovodany 0 g
  • Cholesterol 307.8 mg
  • Draslík 511.1 mg
  • Vláknina 0 mg
  • Vitamín A 0 mg
  • Vitamín B6 0.7 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0 mg
  • Vitamín E 0.4 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 15.4 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Zmrazené hamburgery rychle opečeme po obou stranách na horkém tuku a zvolna je dopékáme, aby byly dobře propečené.

  • 2

    Na polovině dávky másla upravíme vejce jako sázená.

  • 3

    Upečené hamburgery potřeme zbylým rozpuštěným máslem, navrch každého položíme čerstvé sázené vejce a ihned podáváme.

Komentáře k receptu