Thajský špenát na česneku

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 16 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 500 g Sójové výhonky
  • 40 ml Omáčka rybí
  • 60 ml Olej arašídový (podzemnicový)
  • 6 stroužek Česnek
  • 1 kg Špenát listový čerstvý
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 357 kcal
  • Sacharidy 24 g
  • Tuky 24 g
  • Sodík 988 mg
  • Bílkoviny 24 g
  • Uhlovodany 24 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 2058.9 mg
  • Vláknina 14065 mg
  • Vitamín A 14065 mg
  • Vitamín B6 0.8 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 91.8 mg
  • Vitamín E 7.4 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 9.6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Špenát důkladně opereme a osušíme. Ve woku rozpálíme olej, orestujeme nasekaný česnek, přidáme sojové klíčky a opět krátce orestujeme. Nakonec vložíme špenátové listy, necháme podusit do změknutí, zalijeme rybí omáčkou a podáváme jako přílohu.

Komentáře k receptu