Thajský špenát na česneku
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 357 kcal
- Sacharidy 24 g
- Tuky 24 g
- Sodík 988 mg
- Bílkoviny 24 g
- Uhlovodany 24 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 2058.9 mg
- Vláknina 14065 mg
- Vitamín A 14065 mg
- Vitamín B6 0.8 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 91.8 mg
- Vitamín E 7.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 9.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Špenát důkladně opereme a osušíme. Ve woku rozpálíme olej, orestujeme nasekaný česnek, přidáme sojové klíčky a opět krátce orestujeme. Nakonec vložíme špenátové listy, necháme podusit do změknutí, zalijeme rybí omáčkou a podáváme jako přílohu.