Směs čerstvého ovoce v bílé a tmavé čokoládě
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 313 kcal
- Sacharidy 35 g
- Tuky 18 g
- Sodík 30 mg
- Bílkoviny 4 g
- Uhlovodany 35 g
- Cholesterol 5.3 mg
- Draslík 218.8 mg
- Vláknina 6375.5 mg
- Vitamín A 6375.5 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 33.5 mg
- Vitamín E 0.8 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Všechno ovoce očistíme, omyjeme a osušíme. Každý druh čokolády zvlášť rozehřejeme a ve vlažné libovolně namáčíme ovoce. Necháme oschnout a podáváme.