Fazolky s vejci

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 40 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 50 g Máslo čerstvé
  • 10 g Petržel - nať
  • 400 g Fazolové lusky zelené
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 4 ks Vejce slepičí
  • 1 l Voda pitná
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 207 kcal
  • Sacharidy 8 g
  • Tuky 16 g
  • Sodík 292 mg
  • Bílkoviny 9 g
  • Uhlovodany 8 g
  • Cholesterol 260.3 mg
  • Draslík 309.1 mg
  • Vláknina 5610 mg
  • Vitamín A 5610 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 16.8 mg
  • Vitamín E 1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 16 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Fazolové lusky omyjeme a zbavíme vláken. Nakrájíme je na kratší kousky a uvaříme v osolené vodě doměkka. Scedíme a vložíme na rozehřáté máslo.

  • 2

    Potom přilijeme rozkvedlaná vejce a mícháme, až ztuhnou.

  • 3

    Podáváme posypané jemně nasekanou petrželovou natí.

Komentáře k receptu