Sleď na grilu s česnekem a koriandrem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 318 kcal
- Sacharidy 1 g
- Tuky 25 g
- Sodík 117 mg
- Bílkoviny 24 g
- Uhlovodany 1 g
- Cholesterol 280 mg
- Draslík 27.3 mg
- Vláknina 508 mg
- Vitamín A 508 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 3.9 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Vykuchané sledě opláchneme a osušíme. Osolíme je, opepříme a přidáme koriandr. Česnek oloupeme a nasekáme najemno.
-
2
V misce si rozmícháme šťávu vymačkanou z 1 pomeranče a olej. Poté přidáme nasekaný česnek a do vzniklého nálevu vložíme rybu. Necháme 30 minut v chladu marinovat.
-
3
Rozehřejeme si gril a sledě opékáme 5 minut po každé straně. Ihned servírujeme.