Gazpacho s uzeným pstruhem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 745 kcal
- Sacharidy 15 g
- Tuky 75 g
- Sodík 74 mg
- Bílkoviny 3 g
- Uhlovodany 15 g
- Cholesterol 0.2 mg
- Draslík 721.1 mg
- Vláknina 7412.3 mg
- Vitamín A 7412.3 mg
- Vitamín B6 0.4 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 88.8 mg
- Vitamín E 1.6 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Rajčata omyjeme a rozkrojíme na čtvrtinky. V mixéru rozmixujeme, přilijeme víno, přidáme česnek a postupně, za stálého šlehání vléváme olivový olej. Přecedíme přes jemné síto a na cca 15 minut vložíme do lednice.
-
2
Z cukety odkrojíme 4 tenké plátky. Zbylou cuketu a papriky pokrájíme na drobné kostičky. Vychlazenou polévku rozdělíme do misek. Plátky cukety stočíme do ruličky, naplníme pokrájenou zeleninou a vložíme do polévky. Doplníme kouskem uzeného pstruha a ihned podáváme.