Dip z vajec, smetany, jogurtu a zeleniny
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 73 kcal
- Sacharidy 3 g
- Tuky 6 g
- Sodík 269 mg
- Bílkoviny 3 g
- Uhlovodany 3 g
- Cholesterol 50.8 mg
- Draslík 102.7 mg
- Vláknina 846 mg
- Vitamín A 846 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 8.4 mg
- Vitamín E 0.9 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Nejprve uvaříme ve vodě vajíčka, ty necháme ve studené vodě vychladnout a oloupeme je.
-
2
V míse smícháme majonézu, jogurt, křen, na jemno nakrájené okurky a cibuli s kapary. Směs důkladně promícháme a nakonec přidáme najemno posekanou řeřichu s kousky nakrájeného vajíčka. Podle chuti osolíme a opepříme. Podáváme ihned, nebo po krátkém vychlazení.