Hovězí minutkový guláš
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 237 kcal
- Sacharidy 10 g
- Tuky 7 g
- Sodík 102 mg
- Bílkoviny 24 g
- Uhlovodany 10 g
- Cholesterol 48.3 mg
- Draslík 655 mg
- Vláknina 4898.1 mg
- Vitamín A 4898.1 mg
- Vitamín B6 0.8 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 43.2 mg
- Vitamín E 1.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Maso odblaníme a nakrájíme na drobné kostičky. Rozehřejeme sádlo a pět minut na něm opékáme maso. Přidáme cibuli, podlijeme vodou a dusíme další 3 minuty.
-
2
Papriku očistíme od jadérek, nakrájíme na kousky a přisypeme k masu. Ochutíme pepřem, solí a mletou paprikou dle vlastní chuti. Přiklopíme a necháme 15 minut vařit.
-
3
Rajčata oloupeme a dužinu nakrájíme na větší kostičky, které přidáme k masu. Pořádně promícháme a vaříme dalších deset minut. Na závěr guláš dochutíme solí a pepřem dle vlastní chuti a můžeme ihned podávat.