Krevety s omáčkou z harissy
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 450 kcal
- Sacharidy 7 g
- Tuky 42 g
- Sodík 347 mg
- Bílkoviny 29 g
- Uhlovodany 4 g
- Cholesterol 131.3 mg
- Draslík 9.3 mg
- Vláknina 17 mg
- Vitamín A 17 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0.2 mg
- Vitamín E 5.9 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Krevety uvaříme v osolené vodě a necháme je okapat.
-
2
V misce z majonézy, harissy, limetkové šťávy a medu smícháme omáčku, kterou rozdělíme do misek.
-
3
Uvařené krevety dáme na servírovací mísu a podáváme s připravenou omáčkou.