Vepřové plátky sterilované v sádle
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 687 kcal
- Sacharidy 0 g
- Tuky 67 g
- Sodík 93 mg
- Bílkoviny 18 g
- Uhlovodany 0 g
- Cholesterol 119.5 mg
- Draslík 7.5 mg
- Vláknina 0 mg
- Vitamín A 0 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2530.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Maso očistíme, vykostíme, opláchneme, nakrájíme na plátky a mírně naklepeme. Z obou stran osolíme a rozdělíme do slenic. Zalijeme převařenou vodou a rozehřátým sádlem a ihned zavíčkujeme.
-
2
Urovnáme na mřížku zavařovacího hrnce a sterilujeme po dobu 180 minut při mírném varu. Po vyjmutí necháme vychladnout a uložíme na temném a studeném místě.