Vepřové plátky sterilované ve slaném nálevu
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 397 kcal
- Sacharidy 1 g
- Tuky 30 g
- Sodík 1299 mg
- Bílkoviny 30 g
- Uhlovodany 0 g
- Cholesterol 118.3 mg
- Draslík 0.3 mg
- Vláknina 0 mg
- Vitamín A 0 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 4216.7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Maso očistíme, vykostíme, opláchneme, nakrájíme na plátky a ty mírně naklepeme. Kosti a kůže dobře povaříme v osolené vodě. Maso rozdělíme do sklenic, zalijeme horkým nálevem z vařených kostí a ihned zavíčkujeme.
-
2
Urovnáme na mřížku zavařovacího hrnce a sterilujeme po dobu 180 minut při mírném varu. Po vyjmutí necháme vychladnout a uložíme na temném a studeném místě.