Brambory pečené v alobalu
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 365 kcal
- Sacharidy 31 g
- Tuky 25 g
- Sodík 219 mg
- Bílkoviny 7 g
- Uhlovodany 31 g
- Cholesterol 36 mg
- Draslík 1032.5 mg
- Vláknina 12500 mg
- Vitamín A 12500 mg
- Vitamín B6 0.6 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 28.5 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 41.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Brambory důkladně omyjeme a osušíme. Střed brambor vydlabeme, do otvoru dáme kousek másla a každou bramboru zabalíme do alobalu.
-
2
Brambory v alobalu rozložíme na plech do pekáče a pečeme je ve vyhřáté troubě přibližně 25 minut, až jsou měkké.
-
3
Upečené brambory servírujeme v alobalu a solíme až na talíři.